Najvažnija sporedna stvar na svetu u “Aroma” i “City” radnjama

Aroma naslovna

Koliko jaka strast za fudbalom i uzbuđenje pred Svetsko prvenstvo može da bude, najbolje ilustruju objekti Domaće trgovine koji su, u znak podrške našim fudbalerima, pretvoreni u čitave mini stadione.

Sa željom da svi osetimo fudbalsku groznicu, brendirani su izlozi „Aroma“ i „City“ radnji, a unutra na policama su postavljene mreže, lopte kao i zastavice učesnika svetskog prvenstva. Osim toga, za ljubitelje fudbala, su prilagođeni brojni mehanizmi kupovine.

Zaposleni pružaju podršku u navijačkim majicama naše reprezentacije, šefovi radnje imaju posebne (trenerske) majice, a njihove kolege sa terena nose sudijsku opremu. Čitavu akciju prate brojna iznenađenja za potrošače, koja okupljaju ekipe tako da navijaju za naše. Tu je i poseban katalog posvećen najvećem fudbalskom spektaklu, gde se može pronaći niz zanimljivosti o samom prvenstvu https://aromamarketi.rs/aroma-katalozi.

AromaAroma market

Pivo, voda, kafa, grickalice, konditori, suhomesnati proizvodi i zamrznuta peciva će u periodu od 18.novembra do 8.decembra do kad traje čitava akcija, biti značajno jeftiniji, a sve sa ciljem da gledaocima upotpuni ugođaj tokom napetih trenutaka najpopularnijeg sporta na svetu. Za pomenute popuste, kao i za nesvakidašnji ambijent zaslužni su partneri iz Voda Vode, Nektara i Proteina Si koji su ujedno i sponzori reprezentacije.

Pored toga, za najvernije navijače “Aroma” je, uz pomoć Carlsberg-a, Marba i Fun&Fit- a, pripremila vredne nagrade na društvenim mrežama, među kojima su Sony Playstation, aparat za kafu, televizor, sto za stoni fudbal i dres. Sve konkurse možete da pratite putem Fejsbuka ili Instagrama https://www.instagram.com/aroma_marketi/?hl=en, https://www.instagram.com/city_marketi/?hl=en.

Aroma radnjaAroma radnja

Ko je rekao da Svetsko prvenstvo ne može da se doživi bez puta u Katar? Potrebno je samo da budete na pravom mestu u pravo vreme, a atmosfera i proizvodi koje ponesete iz naših prodajnih objekata garantuju da ćete najvažniju sporednu stvar na svetu doživeti na pravi način! Zajedno za naše sa “Aromom” i “City-jem”.

Dođite da zajedno navijamo za naše.