Delez Srbija i u novembru nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem četiri nove prodavnice

Maxi Novi Sad

Delez Srbija i u novembru nastavila je sa širenjem maloprodajne mreže, otvaranjem novih prodavnica na novim lokacijama, ali i sa modernizacijom postojećih.

Tako je kompanija Delez danas 29.11.2022. u Novom Sadu na adresi Stevana Doronjskog 1 svečano otvorila vrata novog Maxi supermarketa, učinivši kvalitetnu nabavku po najsavremenijim standardima još dostupnijom kupcima u ovom gradu. Novootvoreni supermarket smešten je na novosadskoj Detelinari, prostire se na više od 450 kvadrata savremenog enterijera u kom ljubazno osoblje svakodnevno stoji na usluzi svojim komšijama, asistirajući im u nabavci raznovrsnog asortimana. Uz bogatu ponudu kvalitetnih artikala prehrane i neprehrane, kupcima je na raspolaganju i raznovrstan izbor svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa kao i ukusnih svežih peciva Maxi pekare. Brzoj i ugodnoj nabavci u ovoj radnji doprinosi i efikasna usluga 28 zaposlenih, kao i šest kasa za plaćanje od kojih su tri samouslužne kase.

Prethodno u ovom mesecu meštani Divčibara dobili su prvi Maxi supermarket, a nove radnje otvorene su i u Starim Banovcima i Kragujevcu.

Maxi Novi Sad pijacaMaxi pijaca Novi Sad

Početkom novembra, u Gođevačkoj ulici broj 2 svečano je otvoren prvi Maxi supermarket na Divčibarima, u čijoj prepoznatljivoj ponudi i usluzi sada mogu uživati svi posetioci i meštani ovog omiljenog planinsko-turističkog mesta nadomak Valjeva. U sremačkom naselju Stari Banovci nov Maxi supermarket dočekao je sve kupce na adresi Milenka Pevca broj 6, a prethodne nedelje u ulici Grada Karare bb otvoren je nov Maxi supermarket i u Kragujevcu, deseti u ovom gradu smeštenom u samom srcu Šumadije.

Uz otvaranje novih prodavnica kompanija Delez Srbija je u novembru nastavila i sa modernizacijom postojećih. Tako je prešavši u Maxi format, renovirana prodavnica na adresi Đure Đakovića bb građane Požarevca dočekala u novom ruhu kreiranom tako da odgovori na sve potrebe modernog kupca.

Stalna ulaganja u podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge i kontinuirano širenje maloprodajne mreže, pokazatelj su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija, da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom Srbije.