Ekspanzija: 15 novih Lilly drogerija u Bugarskoj

Lilly Bugarska

Lilly drogerije nastavljaju snažnu ekspanziju u regionu. Pored prošlogodišnjeg ulaska na tržište Grčke, u planu je otvaranje većeg broja drogerija i u Bugarskoj.

Drogerijski lanac Lilly otvorio je nedavno 100-ti po redu maloprodajni objekat u Bugarskoj. Kako su saopštili iz filijale Lilly-a u Bugarskoj, tokom prošle godine otvoreno je pet novih drogerija, dok se tokom ove očekuje otvaranje na još deset novih lokacija. Lilly je prvi drogerijski lanac na bugarskom tržištu koji je svoje poslovanje započeo 2010 godine. Danas je lanac prisutan sa 100 objekata u više od 30 gradova širom zemlje.

"Za 11 godina smo uspeli da postanemo najprepoznatljivi lanac za kozmetiku i kućnu hemiju. Uprkos teškom planiranju zbog epidemiološke situacije, Lilly je nastavio da raste i povećava svoje prisustvo. Samo u poslednja dva meseca prošle godine otvoreno je pet novih drogerija. Tokom 2022 planiramo da nastavimo svoju ekspanziju otvaranjem još deset novih drogerija. Naše drogerije danas nude širok asortiman kozmetike, organske proizvode, bebi proizvode, kućnu hemiju, dodatke ishrani i još mnogo toga".

Naš lanac drogerija izuzetno je prisutan u Republici Srbiji, a od jeseni prošle godine ušli smo i na tržište Grčke. Naša maloprodajna mreža danas broji više od 330 drogerija, dodali su u saopštenju.