Otvoren nov Maxi supermarket u Bačkoj Palanci

Maxi Backa Palanka ulaz2
Maxi Backa Palanka Pijaca2
Maxi Backa Palanka radnja

Otvoren je drugi po redu Maxi supermarket na novoj lokaciji u Bačkoj Palanci.

Svi građani Bačke Palanke, od danas mogu uživati u modernom iskustvu vrhunske kupovine i komšijskoj usluzi po najvišim standardima, u novom Maxi supermarketu otvorenom na adresi Jugoslovenske Armije 3a. Raznovrstan asortiman i ponuda uvek svežih proizvoda sada su dostupni na još jednoj lokaciji, u novoj prodavnici, drugoj po redu u ovom gradu.

Novi supermarket, opremljen je najmodernijom opremom u veoma inovativnom prostoru na više od 400m2, kupcima nudi brojne kategorije prehrane i neprehrane. Na bogato opremljenim destinacijama za kupovinu, potrošači mogu birati proizvode visokog kvaliteta i svežine na odeljenjima pijace, mesare, pekare, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, raznih napitaka i kućnih potrepština.

Maxi Backa Palanka pijacaMaxi supermarket Bačka Palanka

Pravi izbor namirnica i uspešna nabavka još su lakši uz svakodnevnu asistenciju 26 kolega, koji su uvek tu, sa osmehom na licu, da pomognu mušterijama u odabiru. Praktičnoj kupovini doprineće i veliki parking, koji se nalazi ispred supermarketa.

Širenjem maloprodajne mreže i otvaranjem renoviranih i novih prodavnica, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u unapređenje ponude i usluge i zajedno sa svojim zaposlenima, svakodnevnu kupovinu, po merilima modernog kupca, čini još dostupnijom svim potrošačima u Srbiji. Tako dobro. Tako Maxi.