Maxi-Ulaz-Sombor

Vesti iz trgovine

Kompanija Delez danas je otvorila još jedan renovirani Maxi supermarket.

Maxi supermarket na adresi Trg Koste Trifkovića 8, u gradu Somboru, renoviran je i ponovo otvoren za sve građane koje očekuje vrhunsko iskustvo kupovine. Dobro poznate destinacije za kupovinu, u renoviranoj prodavnici, sada uključuju i dva nova odeljenja - samouslužnu pekaru i gotova jela.

Na površini od 686 m² prostire se renovirana prodavnica, savremeno opremljena i unapređena tako da ispunjava potrebe modernog kupca. Bogat asortiman svežih, kvalitetnih proizvoda, u ponudi je na odeljenjima pijace, mesare, delikatesa, slatkih i slanih konditora, mlečnih proizvoda, kao i na novim odeljenjima samouslužne pekare i gotovih jela. Potrošačima je dostupan širok i raznovrstan izbor pri nabavci.

Gotova jela Maxi SomborMaxi supermarket Sombor

Maxi Sombor ulaz

Delikates i sirevi Maxi Sombor

Pekara Maxi Sombor

Pijaca Maxi Sombor

Na četiri kase, nesmetano i efikasno odvijaće se proces plaćanja, a više od 20 zaposlenih biće na raspolaganju za svakodnevnu asistenciju potrošačima.

Nabavka namirnica po visokim standardima, uz jedinstveno iskustvo kupovine, dostupna je svim kupcima širom Srbije, zahvaljujući svakodnevnom unapređenjenju ponude i usluge, u koje kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže. Tako dobro. Tako Maxi.