Vesti iz trgovine

Aksa LeskovacJedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji, Aksa Kids Mega Store, otvorio je još jednu novu prodavnicu.

Naime nova Aksa prodavnica ovog puta je po prvi put otvorena u Leskovcu. Tako će od sada i stanovnici Leskovca u svom gradu na raspolaganju imaju mogućnost kupovine u Aksinoj prodavnici koja se nalazi u TC Sajam u ulici Koste Stamenkovića 21.

Na dan otvaranja nove Aksine prodavnice u Leskovcu priređena su mnoga iznenađenja i akcije. Za najmlađe posetioce organizovan je face painting pa su se oni najčešće „prerušavali“ u super junake iz njihovih omiljenih crtanih filmova, a imali su priliku i da se druže sa Lillo i Pippo, već dobro poznatim Aksinim maskotama.

Na samom ulazu u prodavnicu posetioci su mogli da se oprobaju i u „točku sreće“ i osvoje korisne Baby Spa proizvode, a oni koji su među prvima obavili nabavku u najnovijoj Aksi, dobili su i vredne poklone, kao što su: kolica, igračke, punjene posteljine, torbe, kadice, pelene i još mnogo toga.

Po principu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu", u Aksi na jednom mestu roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12 godina: bebi hranu, proizvode za negu i kozmetiku, kolica i autosedišta, nameštaj i opremu za bebe, odeću, obuću, igračke, knjige...