Maxi Novi Banovci ulaz

Vesti iz trgovine

Stara Pazova, 21. oktobar 2021 – Maxi supermarket u naselju Novi Banovci, opština Stara Pazova, nakon renoviranja ponovo je otvorio vrata svim svojim kupcima.

Na adresi Svetosavska 101, kupce je pored bogatog asortimana proizvoda i dobro poznate usluge, dočekao nov, inovativan izgled prodavnice, praćen najsavremenijom opremom, kreiran tako da omogući još veću udobnost pri nabavci.

U osveženom enterijeru prodavnice kupcima se na raspolaganju nalazi širok izbor raznovrsnih proizvoda i dobro poznate destinacije za kupovinu u kojima potrošači mogu pronaći bogatu ponudu svežeg voća i povrća, delikatesa, sveže pakovanog mesa, mleka i mlečnih proizvoda.

Delikates1

Novi Banovci - Maxi Supermarket Delikates

Ulaz

Pijaca

Pijaca 2

Pekara

Za vrhunsku uslugu i prijatnu atmosferu zaduženo je 10 zaposlenih, a dodavanjem još jedne kase u radnji omogućena je još brža i ugodnija kupovina.

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj maloprodajne mreže, kako bi svojim potrošačima svakodnevno omogućila jedinstveno iskustvo nabavke namirnica, u uslovima koji zadovoljavaju potrebe modernog kupca, po najvišim standardima.