Kompanija AMAN otvorila nove i modernizovane markete u Srbiji

Aman

Trgovinski lanac Aman, nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih marketa u Srbiji, kao i modernizaciju postojeće mreže marketa.

Kompanija Aman, otvorila je prvi market u Kuršumliji koji se nalazi u glavnoj ulici ispred zgrade bivše konfekcije. U pitanju je maloprodajni objekat na dva nivoa, a prilikom otvaranja još jednom marketa na novoj lokaciji, iz Aman-a su istakli da se raduju otvaranju objekta u Kuršumliji, kao i da su za prvih 100 kupaca obezbedili poklon pakete. Oni su dodali da će i u novom marketu koji je ponudio širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala važiti redovni katalozi i nedeljne akcije.

"Osnovna poruka Aman marketa jeste Dobar komšija koji svojim potrošačima pomaže u borbi protiv skupog života. Aman spada u najveće trgovinske lance u Srbiji koji se isključivo bave trgovinom na malo sa preko 260 marketa i sa više od 3000 radnika".

Kompanija Aman je nastavila i sa modernizacijom postojeće mreže otvaranjem marketa u Beogradu na lokaciji Paunova 44, na Voždovcu. Od početka tekuće godine Aman je otvorio i nove markete u Novom Pazaru na dve lokacije, Kraljevu...