Shell planira ekspanziju i otvaranje benzinskih stanica u Kragujevcu, Kruševcu, Batajnici, Čačku...

Shell Srbija

Kompanije Coral A.E. i Shell planiraju širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih benzinskih stanica u nekoliko gradova Srbije.

U narednom periodu, kompanija Coral A.E. iz Grčke, vlasnik Shell licence za Srbiju, planira da otvori nove benzinske stanice na nekoliko lokacija. U naredna dva meseca, očekuje se otvaranje benzinske stanice u Kragujevcu, a nakon toga u Batajnici i Čačku. Kompanija planira da u narednom periodu bude prisutna i u Kruševcu.

Coral SRB DOO, deo Coral A.E. grupe, u Srbiji posluje od 2018 godine kada je otvorena prva benzinska stanica na Novom Beogradu. Nakon toga, otvorena su maloprodajna mesta u Šidu, Novom Sadu na dve lokacije, Valjevu...

Shell i u Hrvatskoj:

Početkom aprila kompanija Coral nastavila je širenje brenda Shell i u Hrvatskoj otvaranjem dve benzinske stanice u Zadru, na lokacijama Tromilja i Zadar Crno. Kompanija je od nedavno prisutna i u Umagu gde je otvorila savremenu stanicu, na adresi Avenija grada Vukovara 4.

Sve Shell benzinske stanice izgrađene su po savremenim standardima i poseduju shopove koji nude širok asortiman proizvoda. Kompanija Coral A.E. vlasnik je Shell licence u nekoliko zemalja jugoistočne Evrope.