Kompanija Okov otvorila prodajni centar u Čačku

Okov Čačak

U ponedeljak 22. marta, kompanija Okov otvorila je prodajni centar u Čačku.

Kompanija Okov nastavila je ekspanziju otvaranjem 17. prodajnog centra uopšte, a drugog po redu u Srbiji.

Novi objekat kompanije Okov u Čačku, nalazi se na uglu Bulevara oslobođenja i magistralnog puta. Okov centar se prostire na 3 500 kvadratnih metara, nudi asortiman od preko 40 000 artikala i zapošljava 50 novih radnika.

„Pre dve godine smo otvorili prodajni centar u Beogradu i tako premijerno predstavili naš maloprodajni koncept tržištu Srbije. Kao što smo i očekivali, koncept je brzo stekao popularnost među kupcima i tako smo za kratko vreme postali omiljeno mesto Beograđana za kupovinu proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. To nam je dalo vetar u leđa za otvaranje prodajnih centara u drugim gradovima Srbije“ – ističu iz menadžmenta.

Povodom otvaranja spremljene su i brojne akcije. Naime, sve do petka 26. marta, važiće 15% popusta na kompletan asortiman, a kupce očekuje i preko 200 ponuda sa velikim popustima.

O kompaniji:

Kompanija Okov posluje na teritoriji Crne Gore već 27 godina. Kompanija je osnovana 1994. godine u porodičnoj kući Gojka Bajovića u Podgorici, a prvobitno je poslovala kao prodavnica okova. Prvi korak ka razvoju preduzeća desio se 1996. godine, kada je otvorena Okov prodavnica u Nikšiću. Od tada kompanija Okov uspešno posluje sa ukupno 17 prodajnih objekata, od kojih se dva nalaze u Srbiji.