Ruska Torgservis grupa otvorila najveći MERE market u Srbiji

Torgservis Mere

Ruska trgovačka grupa Torgservis nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem marketa na novim lokacijama.

Treći po redu MERE market u Srbiji, koji se nalazi u vlasništvu ruske Torgservis grupe, otvoren je i u Kraljevu, u naselju Grdica. U pitanju je najveći maloprodajni objekat otvoren do sada, koji se prostire na ukupno 1800 kvadrata, od čega 400 zauzima magacinski prostor. Kako su dodali iz ruske filijale u Srbiji za portal Retail Serbia, u ponudi se nalazi srpska i ruska roba. Ponuda je upotpunjena i asortimanom od dobavljača iz još nekoliko zemalja. "Ne ulažemo u marketing - koncept je svuda isti. Niske cene svaki dan. Zato je paletno izlaganje, bez troškova marketinga, rezultat niskih cena koje nudimo potrošačima i u Srbiji".

Ruska Torgservis grupa posluje sa dve nezavisne kompanije u Srbiji, Mere i Svetofor. Mere marketi otvoreni su u Beogradu, Vršcu i Kraljevu, dok se Svetofor za sada nalazi na lokacijama u Subotici i Kruševcu.

Torgservis grupa poseduje najveći lanac diskontnih prodavnica u Rusiji. U Evropi, kompanija posluje u nekoliko država i planira se ulazak i u Grčku, Italiju, Austriju, Bugarsku.