Nova radna vremena za Lidl, dm drogerije i OMV pumpe

Supermarket

U skladu sa vanrednim stanjem u Srbiji uvedenim zbog izbijanja pandemije korona virusa, trgovinske kompanije u Srbiji donele su odluku da modifikuju radno vreme i prilagode se novim uslovima i pravilima poslovanja.

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, kompanija Lidl Srbija od sutra uvodi izmene radnog vremena svojih prodavnica kako bi omogućili svim građanima da obave kupovinu, a svojim zaposlenima da stignu kućama pre 17 časova.
Sve Lidl prodavnice će od sutra do daljeg raditi svakog dana od 07-15 časova.
Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara da ostanu kod kuće, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno i kupuju racionalno.
Ukoliko se mere ograničenja kretanja budu menjale, može doći i do dodatnih promena radnog vremena Lidl prodavnica, a budući termini kupovine za starije od 65 godina biće posebno najavljeni.

Drogerije kompanije dm drogerie markt u Srbiji će ostati otvorene sa ciljem da se sugrađanima omogući dostupnost prehrambenih i proizvoda za higijenu i ličnu negu i time odgovori na njihove svakodnevne potrebe.
Kompanija dm je izmenila radno vreme svojih prodajnih objekata u skladu sa novim odlukama nadležnih institucija tako da će dm drogerije u zemlji raditi od *7 časova do najkasnije 15 časova radnim danima i do 13 časova vikendom. Pored toga, dm drogerije u skoro svim tržnim centrima u zemlji će nastaviti da posluju zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu.

OMV Srbija je u donela odluku da pokrene dežurstva na svojih deset stanica, kako bi se u ovoj situaciji olakšao rad dežurnih službi, ali i lica koja imaju dozvolu za kretanje za vreme policijskog časa.

Dežurne OMV benzinske stanice čije će radno vreme biti 00-24 h su sledeće:

  1. Novi Sad 1 – Partizanska bb
  2. Beograd, Ada Ciganlija – Radnička bb
  3. Novi Beograd - Jurija Gagarina bb
  4. Čačak 1 - Bulevar oslobodilaca Čačka bb
  5. Niš 4 - Bulevar Vizantije bb
  6. Kraljevo 1 - Dušana Popovića bb
  7. Lapovo 1 - Auto put Beograd – Niš
  8. Lapovo 2 - Auto put Niš – Beograd
  9. Beška 1 - Autoput Novi Sad – Beograd
  10. Beška 2 - Autoput Beograd - Novi Sad

Radno vreme preostalih benzinskih stanica OMV Srbija je promenjeno posle odluka nadležnih institucija i one su sada otvorene od 07 do 16h. Poštujući takođe donete mere VIVA restorani će do daljnjeg biti zatvoreni.

OMV mreža benzinskih stanica je veoma dobro snabdevena gorivom i svakodnevno se radi na obezbeđivanju neometane nabavke proizvoda u prodajnim objektima.

* dm drogerije su dodatno promenile radno vreme od 01.04.2020