Vesti iz trgovine

Ikea U sredu 6.maja, robna kuća Ikea Beograd počeće sa radom.

Nakon više od mesec dana nakon privremenog zatvaranja Ikea Beograd otvoriće svoju robnu kuću, uz sve preporučene mere bezbednosti u skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije.

Ikea Beograd će 6. i 7. maja biti otvorena od 10 do 17 časova, dok se od 8.maja, sa ukidanjem vanrednog stanja, radno vreme menja. Naime planirano je da robna kuća bude otvorena svakog dana u nedelji od 11 do 19 časova.

Kupovina će u robnoj kući IKEA Beograd biti organizovana tako da se poštuju sve preporučene mere bezbednosti, poput fizičke udaljenosti, nošenja zaštitne opreme i svakodnevne dezinfekcije prostora, u skladu sa preporukama nadležnih institucija.

„Drago nam je da vidimo da se situacija u regionu popravlja i da, nakon Zagreba, možemo ponovo da otvorimo i našu robnu kuću u Beogradu. Zahvaljujemo se svim našim kolegama koji su radili na potpuno novim zadacima kako bi u ovoj situaciji mogli da pružaju usluge našim kupcima na novi način. Kako nam je zdravlje i sigurnost ljudi prioritet, želimo da otvorimo robnu kuću na odgovoran način, kako bi se i kupci i zaposleni osećali sigurno pri kupovini i radu. S tim u vezi, nastavićemo da primenjujemo sve bezbednosne mere i preporuke kojima smo se vodili i tokom privremenog perioda“, istakao je Strahinja Urošević, direktor robne kuće IKEA Beograd.

Dućan švedske hrane i Bistro takođe će početi sa radom 6. maja, dok je otvaranje restorana planirano za narednu nedelju. Dečja igraonica SMÅLAND ostaje zatvorena do daljnjeg.

Kupcima su i dalje na raspolaganju beskontaktna isporuka proizvoda na kućnu adresu, kao i besplatno preuzimanje onlajn narudžbina u robnoj kući putem usluge Klikni i preuzmi.

Dostavni centar u Novom Sadu, gde kupci takođe mogu bezbedno da preuzmu svoje onlajn porudžbine bez troškova dostave, ostaje otvoren radnim danima i subotom od 8 do 16 časova.