Vesti iz trgovine

Univerexport Mirijevo14. maja u 10h, kompanija Univerexport otvorila je novu prodavnicu u Beogradu koja se nalazi na Mirijevskom bulevaru.

Otvaranje 154 po redu prodavnice Grupe Univerexport ispraćeno je poklon paketima, cegerima za kupovinu, gratis dezinfekcionim sredstvima i kupovinama, zanimljivim foto konkursom i brojnim artiklima na sniženju.

Sveže meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, proizvodi robne marke sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, organski artikli i vina iz lične proizvodnje, samo su deo velike priče o domaćem trgovinskom lancu koji neguje domaću tradiciju već 30 godina. Meso iz Bačke Palanke, sopstvene Univerexport-ove farme do polica novog objekta stiže za 48 sati. Robne marke pod nazivom Naše najbolje, Baš baš i Daj daj su pravi spoj dobrog kvaliteta, a cene prilagođene svačijem džepu.  Potrošače u novoj prodavnici očekuju svakodnevna sniženja najprodavanijih artikala, nedeljna akcija koja traje od petka od narednog četvrtka i dvonedeljna kataloška akcija. Kupovina će biti dodatno olakšana i mogućnošću obavljanja iste na dve samouslužne kase, a prostor od 570m2 će sasvim zadovoljiti potrebe i velikih i malih svakodnevenih kupovina, naveli su iz kompanije.

Nakon Mirijevskog bulevara, za dve nedelje, 28. maja Univerexport otvara još jedan maloprodajni objekat na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 20-0.

Kompanija je nastavila širenje maloprodajne mreže i otvaranjem nove prodavnice u Novom Sadu na adresi Branka Bajića 9. Na oko 300m2 prodajnog prostora, sa posebnim odeljenjima voća i povrća, svežeg mesa, delikatesa, zdrave i organske hrane, nova komšijska radnja će ponuditi potrošačima na Novoj Detelinari iskustvo kupovine u domaćem trgovinskom lancu. Sa pažljivo odabranim asortimanom koji broji blizu 5000 artikala, potrošači će na jednom mestu moći da kupe sve što im je neophodno. Radno vreme nove prodavnice je od 7 do 22 časa, svakim danom od ponedeljka do nedelje. U skladu sa zdravstvenom situacijom u svetu, na dan otvaranja podeljeno je 1000 dezinfekcionih sredstava, preduzete su sve mere zaštite, a posebna pažnja usmerena na broj potrošača unutar same prodavnice.