Novi vlasnik lanca Office 1 Superstore planira da poveća prisustvo na Balkanu

Office 1 Superstore

Američki lanac specijalizovanih prodavnica Office 1 Superstore planira da poveća svoje aktivnosti na Balkanu, najavili su iz sedišta kompanije.

Panda korporacija, novi vlasnik specijalizovanih prodavnica kancelarijskog materijala Office 1 Superstore planira da poveća svoje aktivnosti na Balkanu. Iz kompanije su potvrdili da su u toku završni pregovori sa novim partnerima koji će poslovati pod franšizom. "Naš fokus će biti razvoj brenda u regionu i Evropi. Već završavamo neke pregovore za davanje prava franšize i verovatno ćemo svoje poslovanje proširiti prvo u Makedoniji", izjavila je nedavno Elka Kamenova - Cankova, predsednica korporacije Panda koja je Office 1 Superstore prvo preuzela u Bugarskoj, da bi u 2018. godini kompanija stekla sva prava na brend na globalnom nivou.

Kompanija je 18. oktobra 2018. u Bugarskoj otvorila jedan od najsavremenijih logističkih centara u jugoistočnoj Evropi koji se prostire na 8.600 kvadrata. Office 1 Superstore je trenutno lider u svom sektoru na tržištu Bugarske sa udelom od 38%. U svom vlasništvu i kroz franšizu posluje sa više od 80 maloprodajnih objekata koji nude do 55.000 proizvoda za kancelariju. Celokupan asortiman dostupan je i putem internet prodavnice.

Office 1 Superstore Srbija: Office 1 Superstore svoje poslovanje u Srbiji započinje 2003. godine. Lanac trenutno posluje sa osam prodavnica u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Kompanija posluje i sa Telemarketing centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Ćupriji, Zrenjaninu, Subotici, Kruševcu, Jagodini, Pančevu, Užicu...

U asortimanu Office 1 Superstore prodavnica nalazi se kancelarijski materijal, elektronika, potrošni materijal, reklamna galanterija i kancelarijski nameštaj. Pored prodaje, Office 1 Superstore nudi i dodatne usluge (plastificiranje, izradu vizit karti...), kao i prodaju putem interneta.

Office 1 Superstore sa sedištem u SAD trenutno poseduje prodavnice u Srbiji, Bugarskoj, Francuskoj, Grčkoj, Libiji, Turskoj i Jordanu.