Vesti iz trgovine

LidlKompanija Lidl najavila je otvaranje dve nove Lidl prodavnice 7.novembra.

Jedna prodavnica otvoriće se 7. novembra u Beogradu. Otvaranje je najavljeno za 8 časova ujutru, na adresi Vojvođanska 117. Otvaranje druge prodavnice biće u isto vreme u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50.

Otvaranjem ove dve prodavnice ukupan broj otvorenih radnji kompanije Lidl na teritoriji Srbije iznosiće 35.
„Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača. U tom smeru ćemo nastaviti da osluškujemo potrebe sugrađana i nastavimo sa širenjem mreže. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

U Beogradu, u Vojvođanskoj ulici, potrošače će dočekati drugačiji tip prodavnice, u kome se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od ostalih Lidl prodavnica i raspored kategorija je gotovo identičan.

Ono što je posebno u vezi sa prodavnicom u Novom Sadu, jeste da će se pored nje nalaziti dečije igralište, koje je kompanija Lidl Srbija obezbedila za mališane.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i dve nove prodavnice, je od 8 do 22 časa, svakog dana u nedelji.

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.  
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 33 prodavnice u 24 grada širom zemlje.