DIS: Otvorili smo sedam Super Dis marketa, planiramo dalje širenje sa novim formatom

Super Dis

Domaći lanac Dis otvorio je ukupno sedam prodavnica pod novim formatom Super Dis. Iz kompanije najavljuju nove investicije u širenje maloprodajne mreže.

Kompanija Dis iz Krnjeva otvorila je sedam marketa pod Super Dis brendom. Iz kompanije su potvrdili da će nastaviti širenje maloprodajne mreže. Od 11. oktobra Dis je otvorio modernizovani market koji se nalazi u sklopu Aviv Parka u Zrenjaninu.

"Svakodnevno ulazemo trud i napore da zadovoljimo sve zahtevnije i sve finije potrebe naših potrošača. Super DIS je odgovor na te potrebe. Od kraja 2018. i tokom 2019. godine rebrendirali smo i otvorili sedam marketa u novom, SUPER DIS formatu, i to u Krnjevu, Aleksandrovcu, Indjiji, Ivanjici, Leštanima, Mirijevu i Staroj Pazovi. Novim formatom marketa poručujemo da smo spremni da se prilagodimo aktuelnim zahtevima tržišta i da našim potrošačima obezbedimo priliku za brzu, jednostavnu i prijatnu kupovinu, bilo da je reč o svežim, namirnicama za svakodnevnu upotrebu, ili artiklima koji zadovoljavaju specifične prohteve i potrebe. U planu je širenje prodajne mreže i ovog, SUPER DIS formata, o čemu ćemo blagovremeno obaveštavati javnost i naše drage potrošače", navode iz Dis-a.

Dis trenutno u svojoj maloprodajnoj mreži poseduje 31 market. Kompanija posluje i sa 160 franšiznih partnera sa razrađenom distribucijom.