Vesti iz trgovine

Capitol ParkDanas 1. novembra, u Capitol Park-u Rakovica održaće se prosla drugog rođendana i dolazak novih brendova.

Najveći maloprodajni centar u Beogradu, Capitol Park Rakovica, održaće proslavu svog drugog rođendana i proslaviti otvranje sedam novih prodavnica. Proslava će biti održana danas 1. novembra od 10h do 22 časova. Zabavni program počinje u 16h i sastojaće se od aktivnosti za posetioce poput dečijih maskota, klovnova, mađioničara i edukativnih radionica, a od 20 časova zakazan je veliki koncert Željka Vasića.

Novi brendovi koji se pridružuju Capitol Parku u toku oktobra i novembra su Home Plus sa svojim Mini Home konceptom, Dexy Co Kids u većem prostoru od 820 kvadratnih metara, Panter modni brend, knjižara Vulkan, Vip Mobile, Telenor i Wobi Haus.

Capitol Park Rakovica otvoren je u oktobru 2017. godine, kada je više od 30 novih prodavnica poželelo dobrodošlicu kupcima iz Rakovice i okolnih opština. Godinu dana kasnije, 2018.godine, ritejl park se proširio na 22 000 kvadratnih metara i više od 700 parking mesta. Sa ovogodišnjim otvaranjem III faze, Capitol Park Rakovica dostići će do 24 000 kvadratnih metara i ukupno 45 brendova u ponudi.