Novosadska Promenada beleži veliku posećenost

Promenada

U prvih nekoliko dana nakon velikog otvaranja Promenada šoping centra zabeležen je broj od oko 130.000 posetilaca.

Na otvaranju posetiocima je bilo omogućeno da uživaju u raznim akcijama i brojnim sadržajima, kao i u karnevalskom performansu koji je otvaranje Promenade učinio još atraktivnijim. Posebnu atrakciju predstavljala je Magic mirror crew aktivacija koja je oduševila posetioce, ali naročito najmlađe koji su uzbuđeno posmatrali performans ovog sastava odevenog u stotine ogledala.

Veliko otvaranje Promenada šoping centra obeležila je i specijalna projekcija filma Južni vetar u bioskopu Cineplexx Promenada kojoj je prisustvovala i ekipa ovog domaćeg filmskog ostvarenja. Tokom vikenda najmlađi posetioci su imali prilike da se u okviru aktivnosti bioskopa Cineplexx Promenada druže sa YouTube zvezdom Milanom Inićem poznatijim kao Yasserstain i sa njim okite Grinč jelku inspirisanu premijerom ovog crtanog filma.

Čini se da je ipak najveća atrakcija koja je privukla najviše Novosađana bili košarkaški tereni koji se nalaze ispred samog tržnog centra. Već nekoliko sati nakon otvaranja svi košarkaški tereni bili su popunjeni do kasnih večernjih sati.

Najavljeno je i da će se ovakve akcije nastaviti, i da će Novosađani i u narednom periodu moći da uživaju u raznim novim sadržajima i koncertima koji su planirani da se održe u Promenadi.