Vesti iz trgovine

LidlDanas, istovremeno u 8h, sa radom počinju četiri nove prodavnice kompanije Lidl, na četiri nove lokacije u četiri različita grada.

Naime, novi objekti nalaze se u Vršcu na adresi Nikole Neškovića 39, Inđiji u Kralja Petra I 22, Jagodini u  Knez Miletina 2 i Kikindi u ulici Svetosavska 44. Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.

„Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni”, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Lidlov neprehrambeni asortiman koji ga izdvaja od drugih maloprodavaca, ali i pekara u kojoj je pecivo uvek sveže budući da se peče nekoliko puta dnevno. Sudeći po komentarima, novina koja je potrošačima zapala za oko je i mogućnost da kupljeni hleb, uz pomoć mašine za sečenje hleba, iseku na željenu debljinu bez kontakta rukama i u higijenskim uslovima.

Zajedno sa novootvorenim prodavnicama kompanija Lidl sada ima ukupno 23 otvorenih objekata, a od sledeće godine se očekuje dalje širenje.