Poseidon grupa najavila početak građevinskih radova na Capitol Parku Leskovac

Capitol Park

Nakon završenih projekata u Šapcu, Somboru i Beogradu, Poseidon grupa nastavlja da investira u srpsko ritejl tržište. Britanski investitor dovodi svoj brend Capitol Park u Leskovac na zadovoljstvo 145,000 stanovnika tog grada.

Menadžment kompanije Poseidon grupe je zajedno sa predstavnicima grada Leskovca saopštio pojedinosti projekta na konferenciji u sali skupštine grada. Kako je najavljeno, radovi će biti započeti na leto, a otvaranje ritejl parka je zakazano za jesen 2018.godine.

Capitol Park Leskovac biće četvrti po redu ritejl park Poseidon grupe, u njega će biti uloženo oko 10 miliona Eura, u svojoj ponudi sadržaće 16 različitih prodavnica poznatih domaćih i internacionalih brendova.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je značaj koji će ova investicija imati za grad: “Dolazak Capitol Parka u Leskovac neće doneti građanima samo dobru kupovinu već i mnogo novih radnih mesta, i ovo su trenuci kada vidimo napredak grada i potvrđujemo da se krećemo u dobrom smeru. Još jednom zahvaljujem kompaniji Poseidon grupa što je odabrala Leskovac za ovu investiciju i uvrstila ga u svoju porodicu ritejl parkova.”

Zemljište površine 16,500 m2 na kom će park biti sagrađen smešteno je u širem centru grada, na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana. Prednosti ove lokacije su blizina centru grada, kao i autoputu E-75. Capitol Park Leskovac će biti prvi ritejl park u Leskovcu i centar za kupovinu i zabavu za celu porodicu sa ukupnom površinom od 6,500 m2.