Delez otvorio 600. po redu prodavnicu i predstavio novi koncept

Delez Rumunija

Mega Image Rumunija, filijala Ahold Delhaize Grupe otvorila je 600. po redu prodavnicu na rumunskom tržištu i predstavila novi koncept, saopštio je maloprodajni lanac.

Mega Image je svečano otvorio novi 600. po redu supermarket u Rumuniji i predstavio novi koncept. Novi maloprodajni objekat otvoren je u centru Bukurešta u zgradi koja je izgrađena između 1928. i 1935. godine. Kako su naveli iz kompanije, novi koncept prodavnice nudi novo šoping iskustvo u zaštićenom prostoru kroz jedinstven koncept, kako u pogledu inovativnih rešenja za izgradnju tako i kroz projektovanje i enterijer. Prodavnica poseduje velika odeljenja zdravih proizvoda, vinsku galeriju i veliki asortiman sveže ribe. Objekat se prostire na nekoliko nivoa koji zauzimaju oko 6.000 kvadrata,  kupcima nudi i 68 parking mesta, a u sklopu supermarketa otvorena je i picerija.

Mega Image je osnovan 1995. godine. Danas je deo međunarodne trgovačke Grupe Ahold Delhaize koja posluje na 600 lokacija širom Rumunije i lider je u maloprodajnom sektoru.