Vesti iz trgovine

MOL SmederevoKompanija MOL Serbia otvorila je još jednu servisnu stanicu u Smederevu i time dodatno potvrdila svoju rešenost za dalja ulaganja u Srbiji.

Nova servisna stanica modernog dizajna ispunjava MOL standarde kako izgledom tako i ponuđenim uslugama i gorivom.

Naša mreža se stalno razvija i širi tako da se danas servisne stanice MOL Serbia nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. Korisničko iskustvo predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumevanje potreba lokalnog tržišta, izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Serbia, Bianca Vasilesku.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina, i kako je najavljeno, u narednom periodu planira da nastavi sa ulaganjem na teritoriji Srbije. Sve servisne stanice kompanije MOL Serbia otvorene su 24 časa, sedam dana u nedelji, a pored ponude naftnih derivata, na većini MOL-ovih stanica se nalazi i inovativni maloprodajni koncept Fresh Corner, u kojem možete kupiti pekarske proizvode, sveže sendviče i kafu.