Vesti iz trgovine

Shopi Smederevo Kompanija MPC Properties uskoro će na domaćem tržištu otvoriti novi ritejl park Shoppi koji će se nalaziti u Smederevu. 

SHOPPI ritejl brend kompanije MPC Properties, posle Subotice i Borče, stiže i u Smederevo. Savremeni ritejl park u koji je investirano više od 8,5 miliona evra kompanija će otvoriti 12. oktobra u 10h, na adresi Šalinački put bb. Novi SHOPPI koji će se prostirati na 9.400 kvadratnih metara ponudiće više od 20 domaćih i inostranih maloprodajnih brendova, među kojima su dm, Sport Vision, H&M, New Yorker, Win Win, Deichamnn i mnoge druge.

U pitanju je veliki i moderni prizemni objekat, koji zadovoljava sve međunarodne standarde. Sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog parkinga, koji ima kapacitet od 330 vozila.Ritejl park SHOPPI u Borči otvoren je krajem prošle godine, prostire se na više od 12.000 kvadrata prodajnog prostora koji nudi 65 domaćih i stranih brendova iz sektora maloprodaje. Tokom marta 2016. godine, otvoren je i SHOPPI ritejl park u Subotici. Investicija vredna oko deset miliona evra donela je 10.000 kvadrata prodajnog prostora i više od 20 maloprodajnih brendova.