Slovenački TUŠ širi mrežu drogerija

Tus drogerija

Slovenačka trgovačka kompanija Tuš, saopštila je da je nastavila širenje prodajne mreže svojih drogerija otvaranjem nove poslovnice u Sloveniji. 

Tuš je svoju 41. po redu drogeriju, svečano otvorio u mestu Murska Sobota u sklopu tržnog centra Maximus. Moderno uređena drogerija nudi širok spektar artikala i veoma je prilagođena zahtevima modernog kupca. U ponudi se nalazi veliki izbor šminke, proizvoda za negu, parfema i veliki izbor proizvoda za ličnu higijenu globalnih i domaćih brendova. U ponudi se nalazi i veliki izbor prirodne kozmetike i dijet proizvoda. 

"Menadžment kompanije nastoji da poštuje želje kupaca, prateći najsavremenije trendove u kupovini. Ponosni smo što smo od sada prisutni i na ovoj lokaciji gde ćemo potrošačima ponuditi veliki izbor proizvoda i stručne savete", istakla je Danijela Lakićević, direktor operacija u Tuš drogerijama. 

Kompanija Tuš je pored otvaranja novih i renoviran drogerija, od početka godine otvorila nekoliko modernizovanih supermarketa i hipermarketa koji su dobili savremeni izgled, novu opremu za izlaganje i skladištenje robe, ali i veći izbor proizvoda domaćih proizvođača.