Vesti iz trgovine

dm Lanac dm drogerija proširio je maloprodajnu mrežu u Srbiji i regionu za dve nove poslovnice. 

U četvrtak, 27.jula kompanija dm otvorila je novu poslovnicu u Beogradu, na adresi Ustanička 170. pored Aman Plus marketa. dm će uz brojne popuste svim kupcima u periodu od 27. do 30. jula odobravati popust od -15% koji će se obračunavati i na već snižene artikle, a povodom otvaranja još jedne poslovnice kompanija je organizovala humanitarnu prodaju u kojoj su prikupljene donacije Prihvatilištu za urgentnu zaštitu zlostavljane dece, saopštava ovaj lanac. 

Ekspanziju dm nastavlja i u Bosni i Hercegovini u kojoj je otvorena nova, 67. po redu drogerija na tom tržištu koja se nalazi u Posužju, na adresi Katarine Zrinske 2. Objekat se prostire na 340m2 prodajne površine, nudi bogat asortiman dm marke, ali i domaćih i svetskih brendova.

Ante Miličević, regionalni menadžer dm-a je izjavio: „Otvaranjem ove dm drogerije želeli smo biti bliži kupcima u Posužju koji su veliki interes za naš dolazak pokazali brojnim upitima. Nadamo se da će uživati u jedinstvenom doživljaju koji nudimo, bogatoj drogerijskoj ponudi, kao i brojnim dm povoljnostima“.