Vesti iz trgovine

KAM market Makedonski diskonter u ekspanziji KAM Market proširio je svoju prodajnu mrežu na matičnom tržištu ali i investirao u već postojeću otvaranjem potpuno renoviranih marketa.

U gradu Kavadarci, na adresi Ohridska 1., KAM Market je otvorio renoran maloprodajni objekat koji posluje pod brendom KAM City. Uz bogat asortiman artikala, trgovac je pripremio i brojna akcijska sniženja povodom otvaranja. KAM Market u Velesu na adresi Maršala Tita bb, takođe se našao na mapi otvorenih modernizovanih marketa najvećeg diskontera u Makedoniji. KAM Market je otvorio i modernizovan diskont market u Strumici, na adresi Goce Delčeva bb.

Objekat je otvoren uz specijalne pogodnosti širokog asortimana. Trgovac je modernizovao i market u Tetovu, na adresi Jane Sandanski br. 55. Kako je saopšteno, objekat koji zauzima površinu od 197 kvadrata prodajnog prostora potpuno je renoviran uz velike promene u pregledu artikala u celom marketu uz veću funkcionalnost. Nešto ranije, KAM Market je svečano otvorio i novi market u mestu Čento u prigradskom delu Skoplja. 

Sa više od 60 maloprodaja, KAM Market je najveći diiskonter u Makedoniji. Od kraja prošle godine trgovački lanac je ušao i na tržište *Kosova preuzimanjem lanca Diambe. U planu je ulazak i na tržište Bugarske i Albanije.