Vesti iz trgovine

Tropic Republika SrpskaTrgovački lanac TROPIC, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novih maloprodaja ali i uvođenjem novog koncepta u markete.

22. maja, kompanija je svečano otvorila novi TROPIC market u Trebinju, na adresi Trebinjskih brigada 50. u kome je uveden novi koncept i koji je zaposlio 17. novih radnika. Kako se navodi u saopštenju, novi koncept maloprodajnog objekta TROPIC marketa, kupcima pruža potpuno iskustvo u kupovini, a u novootvorenom objektu, uz širok asortiman proizvoda se nalaze i odeljenja mesa i gastro odeljenje sa velikim izborom gotovih jela. „U Trebinju poslujemo na četiri lokacije, a sve to zbog kupaca koji prepoznaju vrednosti domaćeg trgovačkog lanca. Trudimo se da poverenje opravdamo dobrom uslugom, kvalitetnom i raznovrsnom ponudom, kao i cenovnom politikom“, istakli su iz trgovačke kompanije. 

TROPIC je krajem prošle godine u Bijeljini, otvorio jedan od najmodernijih hipermarketa u Republici Srpskoj koji se prostire na više hiljada kvadrata i koji nudi širok izbor artikala. U sastavu kompanije TROPIC posluje i lanac mojMarket koji se nalazi na više od dvadeset lokacija u Banja Luci i okolini.