Vesti iz trgovine

Discount Markt Grcka Grčki Discount Markt koji se nalazi u fazi ekspanzije u severnim delovima zemlje nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem još jednog diskonta.

Uz brojna akcijska sniženja, koktel i zabavni program, u Grčkoj je svečano otvoren novi, 49. po redu Discount Markt u gradu Nea Kalikratia, nedaleko od Soluna. Moderni maloprodajni diskont nudi više hiljada prehrambenih i neprehrabmenih artikala, domaćih proizvođača, svetskih brendova ali i manje poznatih iz Poljske, Bugarske, Nemačke i Italije, kao i veliki izbor robnih brendova. Novi diskont nudi pijacu, pekaru i odeljenje gotovih jela. Objekat se prostire na oko 500 kvadrata, a kupcima je na raspolaganju info pult i nekoliko desetina parking mesta. 

Discount Markt je grčki trgovački lanac koji se nalazi na 49. lokacija u severnom delu zemlje. Trgovac je u Solunu prisutan na 26. lokacija, dok su ostali maloprodajni objekti uglavnom rasprostranjeni u turističkim mestima u njegovoj blizini. Menadžment je nedavno istakao, da je kompanija veoma zainteresovana za uspostavljanje saradnje sa novim partnerima koji mogu da ponude uvek sveže i kvalitetne proizvode