Vesti iz trgovine

Super Kort Fructa TradeOd nedavno prisutan i na tržištu Srbije, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Republici Srpskoj, Super Kort, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novog supermarketa.

Trgovački lanac Super Kort u vlasništvu kompanije Fructa Trade, svečano je otvorio novi supermarket u Loparama. Novi maloprodajni objekat, 29. po redu nalazi se na mestu nekadašnje robne kuće u tom gradu u kome je zaposleno preko 20 radnika. Duško Reljić, direktor kompanije Fructa Trade je na svečanom otvaranju istakao, da je novi Super Kort urađen po najvišim standardima u oblasti trgovine čime se obezbeđuje lakše i brže zadovoljenje kupaca, kao i održavanje standarda kvaliteta i sigurnosti upravljanja hranom. On je dodao, da kompanija Fructa Trade i Super Kort marketi imaju tendenciju širenja po celoj Republici Srpskoj i da za cilj imaju osvajanje tržišta Federacije BIH. U sklopu Super Kort-a Lopare nalazi se caffe-restoran i dečija igraonica, dok je posetiocima na raspolaganju i parking prostor oko objekta. 

Podsetimo, kompanija Fructa Trade od nedavno je započela poslovanje i u Srbiji otvaranjem prvog Super Kort supermarketa u Novom Sadu. Prilikom otvaranja menadžment je najavio širenje mreže otvaranjem velikog broja novih maloprodajnih objekata.