Home Center postao Home Plus i uveo novi maloprodajni brend Mini Home

home center objekat

Home Center od nedavno posluje pod imenom Home Plus. Kompanija je nakon promene vlasničke strukture uvela i novi maloprodajni brend na tržištu pod imenom Mini Home otvaranjem prve prodavnice u šoping molu Delta City.

„Home Plus je sada 100% domaća kompanija. Promena vlasničke strukture neće se videti samo kroz promenu imena iz Home Centar u Home Plus, već i kroz dalji razvoj kompanije na tržištu Srbije koji će u narednom periodu biti vrlo dinamičan, kako kroz širenje maloprodajne mreže, tako i kroz uvođenje novih prodajnih formata i promenu asortimana artikala. Od nedavno je lansiran i novi prodajni brend otvaranjem prve prodavnice pod brendom Mini Home u Delta City-ju. Prve reakcije kupaca su pozitivne što nam daje polet da i u narednom periodu širimo brend Mini Home“, istakla je za Portal Retail Serbia, Emilija Stojaković, direktor marketinga i član UO Home Plus. Ona je dodala, da će kupcima na raspolaganju i dalje biti svih sedam maloprodajnih objekata, Home Plus na Beogradskom sajmu, u Ušću Šoping Centru, u sklopu Zemun Park-a, u Jagodini u sklopu Vivo Retail Park-a, u Novom Sadu u TC BIG, Home Plus u Nišu i u Kragujevcu u Šoping Centru Plaza.

U planu kompanije je da kupcima uskoro ponudi privatnu robnu marku Home Collection koja će obuhvatiti proizvode iz gotovo svih kategorija u asortimanu Home Plus-a. Kada je reč o daljem širenju prodajne mreže, ona je istakla da su u planu nova otvaranja kako bi bili još dostupniji svojim kupcima.