Vesti iz trgovine

Emmezeta Emmezeta uskoro otvara novi prodajni centar u Srbiji, saopšteno je iz ove kompanije.

Kako je navedeno, centar će biti otvoren u blizini Čačka, u mestu Preljina (nekadašnji hipermarket Interex). Na kružnom toku u Preljini nalaziće se prostor od 3.000 kvadratnih metara, sa velikim parkingom i širokim asortimanom svega potrebnog za vaš dom. Kupce će u novootvorenoj Emmezeti očekivati raznovrsna ponuda nameštaja, dekoracije i tehnike. Ukratko, na teritoriju opštine Čačak stiže Emmezeta centar sa uspešnim konceptom „Niske cene svaki dan“, koji u Beogradu posluje već više od dve godine. 

Emmezeta svojim novim centrom u Preljini otvara čak 50 novih radnih mesta. U dogovoru sa gradonačelnikom Čačka odlučeno je da će prioritet u zapošljavanju imati lica iz porodica koja nemaju ni jednog zaposlenog člana. Takođe, svim posetiocima biće obezbeđena još jedna pogodnost – autobuska linija kompanija „Autoprevoz“ koja će saobraćati iz centra Čačka do Emmezete u Preljini.

Objekat u Čačku biće drugi objekat Emmezete u Srbiji, posle centra u Beogradu, na Bežanijskoj kosi. Kako se navodi, cilj je da Emmezeta centri budu dostupni potrošačima širom Srbije.

Emmezeta centar je deo Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.