IDEA na dve nove lokacije u Srbiji i Crnoj Gori

Idea Spuz

Kompanije Mercator S i Mercator CG otvorile su nove IDEA prodavnice u Beogradu i Spužu. 

Crna Gora: U Spužu je otvorena nova IDEA prodavnica, druga po redu u tom mestu. "Ova prodavnica je na usluzi potrošačima svakog dana od 7 do 22h. Nova komšijska radnja sa pažljivo odabranim asortimanom, kvalitetom i brzom uslugom, zadovoljava sve potrebe komšiluka u kojem se nalazi", saopštila je trgovačka kompanija. IDEA trenutno posluje sa više od 100 maloprodajnih objekata koji se nalaze u 16 gradova širom Crne Gore. 

Srbija: Mercator S, drugi po veličini maloprodajni lanac na srpskom tržištu otvorio je novi objekat u Beogradu. Nova IDEA nalazi se na adresi Jurija Gagarina 164b. U ponudi se nalazi širok asortiman artikala, sveže meso, suhomesnati proizvodi i odeljenje voća i povrća. Radno vreme je svakim radnim danom i vikendom od 07 do 22h.

I pored širenja maloprodajne mreže, Agrokor je tema broj jedan u retail sektoru poslednjih dana. Koncern se nalazi pred velikim izazovima koji su usledili nakon nagomilanih dugova prema bankama i dobavljačima. Nezvanično, Agrokor bi uskoro mogao da dobije kredit od 100 miliona evra, dok se spominje da bi taj iznos na kraju mogao da bude i 300 miliona. Još uvek nezvanično, Agrokor bi uskoro mogao da proda i pojedine kompanije u njegovom vlasništvu kako bi došlo do stabilizacije u poslovanju.