Parndorf Fashion Outlet dobija 50 novih modnih brendova

Parndorf fashion outlet

Smešten u blizini Beča i Bratislave, Parndorf Fashion Outlet uskoro dobija veliki broj novih brendova koji će upotpuniti ponudu najpoznatijeg i najvećeg Outlet Centra u Austriji i zemljama u okruženju. 

U toku su veliki građevinski radovi koji će biti završavani u nekoliko faza, dok bi prvi brendovi u novom delu Centra mogli da budu prisutni od druge polovine 2017. godine. Centar će dobiti tri nova ulaza i zgradu koja će se nalaziti između dve postojeće. Po završetku radova koji traju od jeseni 2016. godine, Parndorf Fashion Outlet će biti bogatiji za oko pedeset novih maloprodajnih modnih brendova, a prodajna površina će iznositi 30.000 kvadrata. Vrednost radova na proširenju Centra iznosi četrdeset miliona evra, saopštio je novi menadžment.

Thomas Seikmann, CEO Dayland Group, u čijem se vlasništvu nalazi poznati Centar je izjavi da je cilj da se stvori projekat koji je jedinstven za kupce sa novom fasadom koja će biti urađena u Bečkom stilu.
U planu je da se broj posetilaca poveća na tri do četiri miliona godišnje. Najveći broj trenutno dolazi iz Austrije, oko 55%, zatim iz Mađarske 16%, Slovačke 15% i ostalih zemalja ukupno 14%. Uz Parndorf Fashion Outlet smešteno je još nekoliko trgovačkih centara, diskont Hofer, Billa supermarket, dok se u blizini nalaze i Merkur hipermarket, Lidl, Mobelix i drugi poznati maloprodajni brendovi.