Vesti iz trgovine

Spar objekat SPAR na svoju 25. godišnjicu rada u Mađarskoj nastavlja sa novim investicijama otvaranjem dva supermarketa.

Trgovačka kompanija otvorila je novi supermarket u strogom centru Budimpešte, na adresi Vaci ut 37, u sklopu poslovne zgrade CityZen. Nova Spar-ova investicija od 360 miliona forinti donela je i više od 20 novih radnih mesta. Supermarket se prostire na 600 kvadrata prodajne površine, koji je urađen prema najvišim standardima Spar Grupe. U objektu su ugrađena LED svetla, rashladni sistemi najnovije generacije i uveden novi koncept na svim odeljenjima. U asortimanu se nalazi veliki izbor svežih proizvoda, sparovih robnih brendova i gotovih jela.
SPAR je nastavio sa novim investicijama i kroz otvaranje potpuno renoviranih prodavnica. Novih 750 miliona trgovac je investirao u renoviranje supermarketa u Budimpešti, na adresi Kerepesi ut 73. U objektu su izvršene zamene tehničke opreme i uveden potpuno novi koncept koji potrošačima nudi lakšu i bržu kupovinu.

Kompanija ove godine na mađarskom tržištu obeležava 25. godina rada. Trenutno poseduje 345 supermarketa, među kojima su i objekti koji posluju u okviru Spar franšize. Do sada je SPAR u Mađarskoj investirao oko milijardu evra i najavio nove investicije narednih godina.