Vesti iz trgovine

Woby Haus ZrenjaninNovosadski maloprodajni lanac WOBY HAUS nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta u Zrenjaninu.

Trgovac je na adresi Obala Sonje Marinković br. 5. u Zrenjaninu ponudio veliki izbor električnog, ručnog i baštenskog alata, mašina, garažno-servisne opreme, HTZ opreme, pribora za domaćinstvo, opremu za građevinarstvo, grejna tela, pribora za mašine, elektro opreme, auto opreme, baštenske garniture, ulja i maziva, bicikala i opreme. Novi objekat prostire se na više od 500 kvadrata prodajne površine, a radno vreme je radnim danima i subotom od 08 do 20h.

WOBY HAUS je nedavno otvoren i u Valjevu. Objekat na 300 kvadratnih metara nalazi se u sklopu STOP SHOP retail parka, na adresi Uzun Mirkova 2b. Prodavnice ovog trgovca nalaze se i u Beogradu, Leskovcu, Jagodini, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Šapcu, Kraljevu, Smederevu, Novom Sadu, Inđiji, Subotici i Čačku. Kompanija WOBY HAUS osnovana je 1994. godine sa sedištem u Novom Sadu, a pored maloprodaje, bavi se i prodajom profesionalnim kupcima kroz veleprodajne centre.