Vesti iz trgovine

Shoppi Subotica otvaranjeNakon Subotice, SHOPPI retail park stiže i u Borču 13. oktobra, kada će uz popuste i koncerte svečano biti otvoren.

Šoping park će pored velikog broja modnih brendova i drogerija, ponuditi i hipermarket DIS. Kako su ranije saopštili iz ove trgovačke kompanije, za portal Retail Serbia, novi maloprodajni DIS objekat prostiraće se na 2083 kvadratnih metara, od čega će 1350 kvadrata biti prodajna površina. Potrošačima će na raspolaganju biti osam kasa. SHOPPI retail park na 13.000 kvadrata pored Dis hipermarketa kupcima će ponuditi i druge poznate maloprodajne brendove, među kojima su: Office Shoes, LC Waikiki, Dm, Deichamnn, Sport Vision, Planeta Sport, N Sport, Laguna, Jasmin, Studio Moderna, Diopta i restoran McDonald’s Drive.

Podsetimo, gradnja retail parka u Borči u vlasništvu MPC Properties-a počela je početkom aprila, a vrednost investicije iznosi oko 15 miliona evra. Kompanija je 17. marta ove godine otvorila i prvi retail park u Subotici u koji je investirala oko 10 miliona evra.

Pripremio: Žarko Grozdanić