Vesti iz trgovine

Dm drogerie markt otvaranje Dm Drogerie Markt nastavlja ekspanziju na srpskom tržištu. Nakon nedavno otvorene drogerije u Valjevu, u sklopu Stop Shop retail parka, nemačka kompanija je u subotu 17.9. otvorila dve nove drogerije u Beogradu i Obrenovcu.

Novi objekti se nalaze u Beogradu, na adresi Tošin bunar 172 (Studenski grad), i u Obrenovcu, na adresi Vojvode Mišića 36v. Povodom otvaranja, dm je pripremio brojna iznenađenja za svoje kupce, od kojih je i popust od -15% i na već snižene artikle, kao i dodatne popuste od -35 do -50% na brendove Perwol, Milde, White Glo, Dove, Labello, Palmolive, Maybelline, NIVEA, BIC, Zewa, Garnier, SAVO, Splat i druge. Na otvaranju su najmlađe posetioce zabavljali animatori klovnovi uz nezaobilazni face painting.

Otvaranje novih filijala u Beogradu i Obrenovcu bile su ispraćene i kroz humanitarne akcije. U beogradskoj drogeriji, poznata glumica Milena Vasić radila je na kasi u periodu od 16 do 17h, a sav prihod biće doniran Stacionaru za decu i omladinu sa autizmom. U novootvorenoj filijali u Obrenovcu, na kasi je radila poznata pevačica Biljana Krstić, a sav prihod biće doniran fondaciji Podrži život.

Pripremio: Žarko Grozdanić