Vesti iz trgovine

Albi hipermarket U sklopu Albi Mall-a otvoren je Albi hipermarket, robna kuća JUMBO, Sport Vision, Intersport i objekti drugih brendova.

Najveći šoping centar u Prištini Albi Mall, koji se nalazi u perifernom delu grada Veternik, dobio je nove maloprodajne brendove ali i potpuno renovirani hipermarket. Centar se sada prostire na ukupno 30000 kvadrata. Nedavno je otvoren potpuno renoviran Albi hipermarket koji je dobio savremeni izgled, urađen po najvišim standardima. Najveće promene su prisutne na odeljenju voća i povrća, ribe, mesa i pekare koja nudi raznovrstan izbor hleba i peciva. Hipermarket se prostire na 3300 kvadrata a u ponudi se nalazi i veliki izbor proizvoda iz Srbije. Na akcijskim sniženjima pakovanje Wudy viršli od 500gr može da se kupi za 1,0 evro, ulje Dijamant za nekoliko evro centi manje, dok za kilogram trapista treba izdvojiti oko 5,0 evra. Litar dugotrajnog Dukat mleka staje oko 0,6 evra, dok Banini noblice u pakovanju od 250gr koštaju 0,75 evra. Albi trenutno poseduje oko 10 maloprodajnih objekata različitih formata a posluje i sa distributivnim centrom koji se prostire na 5000 kvadrata.

U sklopu Albi Mall-a otvorena je robna kuća JUMBO pod franšizom koju je preuzela Balfin Grupa. Kompanija je nedavno otvorila i robnu kuću grčkog brenda i u Prizrenu i najavila dalje širenje otvaranjem novih objekata. Velikim popustima uz najveći izbor sportske opreme otvorena je i potpuno nova Sport Vision prodavnica. Albi Mall je dobio i zakupca Intersport koji je danas svečano otvorio prodavnicu u kome je kupcima ponuđen širok izbor proizvoda sportske opreme. Nove prodavnice su otvorili i Tudors, DOCA, Nike, Mavi i drugi trgovci.

Pripremio: Žarko Grozdanić