Vesti iz trgovine

Plaza Kragujevac plnirani izgledIzraelska kompanija "Plaza centers" angažovala je firmu "Multikon inženjering" na izgradnji objekta "Plaza Kragujevac" i reprezentativnog objekta "Plaza centra" u Beogradu, što je potvrđeno potpisivanjem dva ugovora.
"Pošto se 'Multikon' pokazao kao pouzdan partner, čiji se rad zasniva na najvišim svetskim standardima, sa firmom 'Plaza centers' je ugovoreno projektovanje još jednog reprezentativnog objekta - 'Plaza centra' u Višnjičkoj ulici u Beogradu", navode predstavnici kompanije "Multikon inženjering".

Ugovore su potpisali generalni direktor firme "Multikon inženjering" (Multicon inženjering) Ratko Bažalac i direktor kompanije "Plaza Centers" (Plaza Centers) Sagiv Meger.

Za objekat "Plaza Kragujevac", pored projektovanja, "Multikon inženjering" je, prema navodima direktora marketinga Ilije Trbovića, angažovan i na vođenju izgradnje, što je, takođe, potvrđeno potpisivanjem ugovora.

Završetak tog savremenog šoping centra, površine 67.000 kvadratnih metara, u vrednosti od oko 60 miliona evra, predviđen je za kraj iduće godine.

Površina "Plaza centra" u Višnjičkoj ulici u Beogradu, biće 89.000 metara kvadratnih, a predviđeno je da radovi budu završeni do kraja 2010. godine.

Komentari

 

Izvor: RTS