Vesti iz trgovine

Tempo centarKompanija Delta Maxi sutra u 11.00 časova će otvoriti Tempo centar u Banjaluci, koji na površini od 8.000 kvadratnih metara nudi  30.000 artikala najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača. Samo na dan otvaranja Tempo, odnosno bivšeg Tropik centra, pripremljeno je  veliko akcijsko sniženje do 50 odsto.

Sutra svakog 100-tog kupca očekuje besplatna kupovina, 500-tog digitalni fotoaparat, 1000-tog DVD player, 2000-tog veš mašina, 3000-tog frižider, 4000-tog digitalna kamera i 5000-tog lap top.

„Posebno ističemo bogatu ponudu voća i povrća, više od 100 vrsta uvek svežeg hleba i peciva kao i dnevno sveže meso proverenog kvaliteta“, saopšteno je iz kompanije.

Za sve potrošače koji žele da posete Tempo centar na dan otvaranja organizovan je besplatan prevoz na sledećim relacijama: Laktaši–Tempo–Laktaši, Čelinac-Tempo-Čelinac, Krupa na Vrbasu-Tempo-Krupa na Vrbasu. Autobusi će koristiti terminale autoprevoznika “Autoprevoz”.
Za potrošače iz Banjaluke organizovan je besplatan prevoz na relaciji Starčevica (Kočić)-Borik-Autobuska stanica (Central 14b).

U želji da unapredi rad i razvoj zdravstvenih ustanova kompanija Delta Maxi Banjaluka pokloniće bolničku opremu za opremanje odjela intezivne i poluintezivne nege Kliničkog centra Banjaluka. Reč je o posebnoj vrsti antidekubitalnih dušeka namenjenih životno ugroženim pacijentima, a ovom donacijom zadovoljiće se potrebe svih klinika u sastavu Kliničkog centra Banjaluka.

Komentari

 

 

Izvor: Capital.ba