Još jedna Gomex prodavnica u Subotici

Gomex Subotica

Subotica je od petka, 24. juna, bogatija za još jedan GOMEX-ov maloprodajni objekat. Nova prodavnica, peta po redu u ovom gradu, nalazi se u naselju Prozivka, na adresi Nade Dimić 7.

Radno vreme prodavnice koja će poslovati pod nazivom "Prozivka" je svakog dana od 07 do 22h, a raspolaže odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 4000 drugih artikala.

Brojni potrošači su već u ranim jutarnjim časovima počeli da se okupljaju ispred objekta, sa nestrpljenjem iščekujući momenat početka rada prodavnice. Uz brojne akcije i popuste koji su pratili početak rada novog objekta GOMEX-a u Subotici, podršku su pružili i dobavljači kroz organizaciju promocija i degustacija. Na samom otvaranju, promociju svoje knjige održao je poznati TV voditelj Bora Otić uz pratnju subotičkih tamburaša, dok je celokupan događaj bio i medijski lepo propraćen.

Reakcije prvih kupaca u novootvorenoj "Prozivci" izuzetno su pozitivni, a najveći deo njih posebno interesovanje iskazali su za robne marke kompanije GOMEX, kao i za loyalty program "Kasica Brojalica".