Novi generalni direktor kompanije Tigar - Branislav Čurić

Tigar

Branislav Čurić je na sednici nadzornog odbora imenovan za novog generalnog direktora kompanije Tigar a.d. 

On je bio izvršni direktor za komercijalu i marketing a po struci je diplomirani ekonomista. U Tigru radi od 1998. godine i od samog početka svog radnog angažovanja bio je u službi prodaje.

Na mesto izvršnog direktora za komercijalu i marketing postavljen je 2014, a funkciju zamenika generalnog direktora obavljao je od 2015. godine.

Na istoj sednici Nadzornog odbora, na mesto izvršnog direktora za korporativno upravljanje imenovana je Nataša Pop-Krstić, koja je u Tigru od 2001. godine.

Ona je po zvanju diplomirani menadžer internacionalnog biznisa. Najpre je bila angažovana u Tigar Inconu, potom u Funkciji podrške korporativnog upravljanja. Obavljala je i poslove direktora za koordinaciju poslovnog sistema, direktora za korporativno upravljanje i šefa kabineta generalnog direktora Tigra a.d.

Dosadašnji generalni direktor Nebojša Đenadić je, na sednici u ponedeljak, podneo ostavku na mesto generalnog direktora i izvršnog direktora za korporativno upravljanje, dodaje se u saopštenju kompanije Tigar.

Izvor: Tanjug