Održan „Beogradski noćni market” na pijaci Bajloni

Pijaca Noćni market

Manifestacija „ Beogradski noćni market” održana je na Bajlonijevoj pijaci u Beogradu. Beograđani su imali priliku da posete proizvođače hrane i pića iz svih krajeva Srbije koji su na savremen i zanimljiv način predstavili svoju ponudu i time doprineli da pijace postanu prepoznatljiva ponuda grada.

Potrudili smo se da se u skladu sa željom, nekadašnjeg osnivača gospodina Bajlonija, ova pijaca zaista postane mesto susreta svih Beograđana i predstavimo je u novom ruhu. „Gradske pijace” predstavile su svojih dvadeset šampiona pijaca, ljude koji predstavljaju institucije na pijacama Kaleniću, Đermu, Cvetkovoj, Zemunskoj i drugim gradskim pijacama gde ljudi mogu da probaju njihove proizvode. Na Beogradskom noćnom marketu svoje proizvode predstavilo je više od sto izlagača iz svih krajeva zemlje, navode iz Gradskih pijaca.!

Gradske pijace su saopštile i da pijaca u Zemunu dobija potpuno novi izgled. „Na pijaci u Zemunu uradili smo prvu fazu koja je obuhvatila popločavanje око 2.000 м2 pijačnog platoa. Uporedo sa radovima, na pijaci su postavljene i 42 nove, spoljne rashladne vitrine, koje će sa najsavremenijim uređajima za hlađenje, omogućiti da se mlečni i suhomesnati proizvodi čuvaju i prodaju po najvišim standardima”, navodi se iz Gradskih pijaca