Vesti iz trgovine

Delhaize Srbija logoKompanija Delez Srbija, vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go ove godine organizuje peti ciklus Retail Management Training programa za mlade, talentovane i ambiciozne kojima je cilj da steknu iskustvo u profesionalnom i dinamičnom radnom okruženju i pripreme se za buduću karijeru.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na: prijavazaposao.delhaize.rs do 30.aprila, uz uslov da imaju manje od dve godine profesionalnog iskustva, kao i da su završili visoku školu ili fakultet. Ovaj program je deo prakse Delhaize Group svuda u svetu, a mladim i obrazovanim kandidatima se pruža mogućnost da uključivanjem u program steknu praktično znanje i iskustvo u oblasti trgovine.

Svi  kandidati su od početka uključeni u rukovodeće pozicije sektora operacija, gradeći na taj način lični liderski potencijal. Tokom svake faze kandidati dobijaju individualni plan karijere na kome rade zajedno sa mentorom i on obuhvata niz obuka neophodnih za rešavanje tehničkih zadataka, ali i brojne soft skills obuke koje će im pomoći da budu uspešni rukovodioci. Po završetku programa polaznici mogu dalje da se profesionalno grade, u zavisnosti od ličnih afiniteta, i na nekoj drugoj poziciji u okviru sektora operacija Delez Srbije.

Prvih 6 meseci programa kandidati dobijaju posao vođe smene u Maxi supermarketu, nakon čega nastavljaju da grade karijeru u maloprodaji na poziciji zamenika poslovođe u Shop&Go prodavnicama, da bi poslednju godinu programa proveli na poziciji poslovođe maloprodajnog objekta.

Selekcija zainteresovanih kandidata će se obaviti u svim gradovima u kojima posluju Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice. Prijave na prijavazaposao.delhaize.rs