Otvoren Extra centar na Novom Beogradu

Forma Ideale Extra centar

Na mestu nekadasnjeg Idea Extra hipermarketa na Novom Beogradu, otvoren je Extra Centar, koji nudi nekoliko brendova iz programa "Sve za dom".

Objekat u ulici Omladinskih Brigada 100, prostire se na 11.500 m2 prodajne povrsine. U sklopu njega najvecu prodavnicu otvorio je salon namestaja Forma Ideale koji zauzima nesto vise od 5.000 m2. Svoje maloprodajne objekte u sklopu novog centra otvorili su i Galerija podova, Tehno centar MAG kao i Dormeo.

U novom prodajnom prostoru Forma Ideale posetioce očekuju akcijski popusti preko 45%, kao i 20% popust na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u salonu u Extra centru, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Ovogodišnji jubilej Forma Ideale – 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja – posebno će obradovati potrošače, koji će na brojnim sniženjima koja će važiti do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Pripremio: Žarko Grozdanić