Vesti iz trgovine

Forma Ideale Extra centarNa mestu nekadasnjeg Idea Extra hipermarketa na Novom Beogradu, otvoren je Extra Centar, koji nudi nekoliko brendova iz programa "Sve za dom".

Objekat u ulici Omladinskih Brigada 100, prostire se na 11.500 m2 prodajne povrsine. U sklopu njega najvecu prodavnicu otvorio je salon namestaja Forma Ideale koji zauzima nesto vise od 5.000 m2. Svoje maloprodajne objekte u sklopu novog centra otvorili su i Galerija podova, Tehno centar MAG kao i Dormeo.

U novom prodajnom prostoru Forma Ideale posetioce očekuju akcijski popusti preko 45%, kao i 20% popust na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u salonu u Extra centru, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Ovogodišnji jubilej Forma Ideale – 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja – posebno će obradovati potrošače, koji će na brojnim sniženjima koja će važiti do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Pripremio: Žarko Grozdanić