Zaječarska pivara slavi 120 godina postojanja

Zajecarska pivara

Zaječarska pivara ove godine, 7.septembra, proslavlja 120 godina postojanja, razvoja i uspešnog rada.

 Danas je Zaječarsko pivo omiljeno među potrošačima koji su u njemu prepoznali odličan spoj kvaliteta i cene.

"Svih 120 godina Zaječarska pivara je fokusirana na vrhunski kvalitet svojih proizvoda i u tom duhu će nastaviti dalje poslovanje. Tradicija je nešto što nas obavezuje da i ubuduće pažnju poklanjamo razvoju i pravim vrednostima“, kaže direktor Zaječarske pivare Dejan Vatović.

Povodom značajnog jubileja, Zaječarska pivara je kreirala i specijalnu markicu za proslavu 120 godina pivare. Reč je o limitiranoj seriji koje neće biti u slobodnoj prodaji već će je pivara koristiti za slanje svoje pošte u periodu do kraja godine.

HEINEKEN je ponosan, nezavisan, odgovoran, globalni proizvođač piva posvećen tome da iznenadi i privuče potrošače svojim brendovima i proizvodima širom sveta. Kompanija je prisutna u više od 70 zemalja i posluje u više od 165 pivara. HEINEKEN je najveći proizvođač piva u Evropi i treći po redu u svetu po volumenima. Kompanija je u potpunosti posvećena odgovornoj komercijalnoj komunikaciji kao i promociji odgovorne konzumacije.
U Srbiji, kompanija HEINEKEN predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, u Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Sol, Strongbow, Amstel Premium Pilsener, Weifert, Zaječarsko, PilsPlus, Master i MB Pils.