Vesti iz trgovine
jysk-smallOtvaranje prodavnice broj 2000 obeležiće prekretnicu u istoriji JYSK-a, a to će biti proslavljeno uz mnoštvo odličnih ponuda za JYSK-ove kupce širom sveta.

Otvaranje 2000-te prodavnice za JYSK znači prekretnicu u svojoj ambiciji za kontinuiranom globalnom ekspanzijom. 2005. godine JYSK je proslavio otvaranje svoje 1000-te prodavnice u svetu, a samo sedam godina kasnije ova grupacija je uspela da udvostruči broj svojih prodavnica širom sveta.

Mnogo se toga dogodilo od 1979., kada je vlasnik JYSK-a, Lars Larsen, otvorio svoju prvu prodavnicu u Silkeborgveju u danskom gradu Arhusu. Tada je sam ispisao reklame za odlične ponude koje je nudio svojim kupcima i lično stajao iza pulta i prodavao, a već danas JYSK grupacija ima više od 17000 zaposlenih. Svih ovih godina JYSK u proseku otvara 2-3 prodavaonice nedeljno, a danas je prisutan u 34 zemlje sveta.

Istovremeno sam ponosan i oduševljen jer smo uspeli da otvorimo 2000 JYSK-ovih prodavnica. Zaista mi mnogo znači da JYSK kontinuirano raste i tako dobro posluje. Posebno se u poslednjih nekoliko godina naglo širio, a naš sledeći cilj jeste da za 10-15 godina slavimo otvaranje prodavnice broj 4000! Ovakvi ciljevi su veoma ambiciozni, ali dobro je imati velike ambicije, rekao je Lars Larsen, osnivač i vlasnik JYSK-a.

Lars Larsen je kupcima obećao uzbudljive trenutke kada budu posetili JYSK-ove prodavnice, pošto za par nedelja počinje jedna od najvećih kampanja u istoriji JYSK-a.
Za prodavnicu broj 2000 odabrana je nova prodavnica u gradu Leknes, smeštenom na norveškom arhipelagu Lofoten u severnom Atlantskom okeanu.
Otvaranje prodavnice na tako izolovanom mestu odražava JYSK-ova nastojanja da pruži odlične ponude svima – bez obzira na geografsku lokaciju.