Vesti iz trgovine

point_centar-smallPoint Centar koji se nalazi na teritoriji opštine Grocka u Kaludjerici, danas je postao bogatiji za dva veoma velika i značajna trgovinska lanca.

Naime, danas je poznati nemački lanac obuće Deichmann otvorio novi prodajni objekat u Point Centru, a takodje na istom mestu otvoriće se i jedan od najvećih drogerijskih lanaca DM drogerie markt.

U Srbiji je prva DM drogerija otvorena 2004. godine, a sada postoji već 40 filijala u 20 gradova širom Srbije, nude veoma širok asortiman robe koji obuhvata preko 11000 proizvoda za domaćinstvo, zdravlje, lepotu, bebe, kućne ljubimce, kao i sezonske proizvode.

DM drogerie markt će na dan otvaranja imati specijalne ponude, sniženje i do 50 posto. Na primer: Cilit Bang će se prodavati po ceni od 265 din., prašak za veš „Duel“ biće dostupan po ceni od 285 din., Huggis pelene 965 din., Schauma 105din. i još mnoge druge ponude.

A na prvom spratu Point Centra, na prostoru od 535 kvadratnih metara otvoren je Deichmann, koji nudi kvalitetnu mušku, žensku i dečiju obuću, po povoljnim cenama.

Deichmann je najveći maloprodajni lanac obuće u Evropi, koji nudi povoljnu obuću za celu porodicu. Od sada je dostupan i za stanovnike Grocke i njene okoline.