Vesti iz trgovine

haccp_logoU Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, Narodnog fronta br. 10, održaće se  u sredu 7. decembra 2011. godine besplatan seminar „Primena dobre higijenske prakse i HACCP  - sigurnost i bezbedna hrana“.

Cilj Seminara je da upozna male i srednje privredne subjekte koji se bave proizvodnjom, uslugama i prometom hrane sa novim konceptom o bezbednosti hrane. Oboljenja izazvana kontaminiranim štetnim mikroorganizmima u hrani mogu ozbiljno ugroziti zdravlje potrošača i narušiti Vaše poslovanje. Iz tog razloga, značajno je uvođenje  procedura dobre higijenske prakse (DHP) i HACCP sistema. Preventivne kontrole u

bezbednosti hrane su aktivnosti koje obezbeđuju smanjenje opasnosti za zdravlje potrošača, dobru reputaciju proizvođača i usluga hranom.
Ovog puta na jednom mestu uspostavljaju se poverenja partnerstva za Vaš posao i  dodatne  vrednosti  u povećanju bezbednosti i konkurentnosti  Vašeg biznisa.
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete na Seminaru, molimo Vas da najkasnije do 05.12.2011.godine, potvrdite svoje učešće.
Kontakt osobe:
Mr Biljana Stojanov, tel: 480-20-65
Milena Jerosimović, tel: 480-20-81